Grote Winkellier actie weer van start!

Na het grote succes van de auto-actie, inmiddels een jaar geleden hebben de Lierse winkeliers weer een nieuwe actie in petto!

Vanaf 1 april (uiteraard geen grapje)  kunnen consumenten die in De Lier winkelen weer 9 maanden lang stempels sparen. Bij iedere €5,00 besteding bij een deelnemende winkelier krijgt de klant een stempel. Bij 10 verschillende stempels is de kaart vol, en kan deze ingeleverd worden in het inmiddels welbekende “Dommetje” bij De Carlton.

Deze keer is de actie misschien wel nog spannender, want er is iedere maand een knalprijs t.w.v. €750,00 en….. alle ingeleverde kaarten blijven de hele actie mee doen. Indien u mee doet met deze actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden.

Verder zijn er maandelijks nog extra prijzen zoals o.a. Winkelliers middenstandsbonnen t.w.v. €100,00 , een horecaprijs twv €75,00 en een knipbon beschikbaar gesteld door Rob’s Fitness.

Hoofdprijs

Natuurlijk is er ook weer een grote hoofdprijs, een prachtige scooter*, welke door notaris Steffie Michels tijdens Winterwonderland op 16 december 2017 om 15:00 uur uit alle ingeleverde en geldige stempelkaarten getrokken word.

De winnaar moet persoonlijk aanwezig zijn of als u niet kunt dan kunt u vooraf schriftelijk iemand machtigen. Dit moet gebeuren voor 15 december naar acdelier@hotmail.com of afgeven in de winkel van Vakfotografie Q. Vermeld daarop uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Van zowel u als van de gemachtigde. Valt de prijs op uw spaarkaart maar bent u niet aanwezig en heeft u niemand gemachtigd dan wordt er een volgende spaarkaart getrokken

 

Dit jaar doen er 63 winkels, horeca -en dienstverlenende bedrijven mee.  Alle bedrijven die mee doen zullen ook als zodanig herkenbaar zijn in de winkel.

Met deze grote actie heeft De Lier weer een consumentenactie die zijn gelijke niet kent.

 

Zoals alle Lierse consumenten allang weten….. Het kan alleen in De Lier.

 

Wie doen er mee?

Heeft u vragen over deze actie? De activiteitencommissie van Ondernemersvereniging Samenwerking staat u graag te woord: acdelier@hotmail.com

 

* Model en kleur onder voorbehoud.