Lierse amateurkunstenaars tonen zich van hun beste kant

Datum/Tijd
Date(s) - 10-08-2019 - 31-08-2019
10:00 - 16:00

Locatie
Timmerwerf

Categorieën


Lierse amateurkunstenaars tonen zich van hun beste kant

Na een zinderende opening op vrijdagavond 19 juli is de LAK-expositie tot 31 augustus iedere zaterdag gratis te bezichtigen. Ruim vijftig dorpsgenoten hebben kunstwerken hangen en staan in de expositie, dus het was een volle boel. Het is een prestatie van het LAK-comité dat zij de veelheid en veelzijdigheid van de werken op zo’n mooie manier heeft kunnen presenteren.

Iedere zaterdagmiddag is een van de exposanten in de werkplaats aanwezig, waar zij veel meer van hun werk uitstallen. Zij demonstreren hoe het werk tot stand komt en weten boeiend te vertellen over hun hobby.

 

Zaterdag 10 augustus

Is het de beurt aan Hans van Ruyven, die voor het eerst deelneemt maar al veel keramische beelden heeft gemaakt. In de expositie staan een paard en een kat van zijn hand, maar hij vindt ook inspiratie in heel andere objecten. Soms stookt Hans zijn beelden raku. Van 13.00 tot 16.00 uur is hij aan het boetseren en kunt u hem van alles vragen.

 

Elke zaterdag tot 31 augustus van 10.00 tot 16.00 uur te zien in Museum ‘De Timmerwerf’, Hoofdstraat 63 in De Lier, www.museumdetimmerwerf.nl.