Nationale Voorleesdagen 23 jan. t/m 2 feb.

Datum/Tijd
Date(s) - 23-01-2019 - 02-02-2019
00:00

Locatie
Bibliotheek De Lier (Viermaster)

Categorieën


De Nationale Voorleesdagen: elke dag feest!

Van 23 januari tot en met zaterdag 2 februari zijn het weer de Nationale Voorleesdagen. Het prentenboek ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers staat dit jaar in het middelpunt.

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?
Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.

In Bibliotheek Westland is het natuurlijk feest tijdens deze Voorleesdagen! Voor alle kindjes die lid worden, ligt er een Harry poppetje klaar.

De BoekStart ochtenden in De Lier, Monster Naaldwijk en Maasdijk staan in het teken van dit prentenboek. Deze BoekStart ochtenden zijn gratis toegankelijk en er is een open inloop vanaf 10.00 uur.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen zijn er twee peutervoorstellingen; op 26 januari in Bibliotheek De Lier ‘Een huis voor Harry’ gespeeld door De Toren van Geluid en in Bibliotheek ’s-Gravenzande op 2 februari ‘Nijntje op de fiets’ van Marianne van Houten.

Meer informatie over BoekStart en kaartjes voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekwestland.nl