Week van de opvoeding

Datum/Tijd
Date(s) - 07-10-2019 - 13-10-2019
00:00

Locatie
Bibliotheek De Lier (Viermaster)

Categorieën


Week van de opvoeding: workshop Positieve Discipline en Opgroeien in 21e eeuw

In het kader van de week van de opvoeding van 7 tot en met 13 oktober organiseert Bibliotheek Westland verschillende workshops voor ouders en verzorgers.

Op maandag 7 oktober ben je welkom in Bibliotheek Monster voor de workshop Positieve Discipline. Maatschappelijk werksters en kindertherapeuten Mariska van der Meijs  en Hilde Cromjongh verzorgen deze interactieve workshop waarbij ze handvatten geven om meer rust en een fijne sfeer te creëren in huis. Ook geven ze voorbeelden van effectieve aanpak van grote of kleine opvoedingsproblemen. Want we zien het wekelijks op een grappige manier bij De Luizenmoeder en Oogappels: kinderen laten opgroeien is niet alleen maar leuk en makkelijk. Opvoeden is iets dat je kunt leren, zodat jij er weer meer plezier in krijgt en gelukkiger wordt.
De workshop start om 19.30 uur. Indien je na de workshop meer wilt weten, kun je een training volgen die op 16 oktober start in ’s-Gravenzande in de praktijk van Reiswijze.

Op Woensdag 9 oktober is de workshop Opgroeien en opvoeden in de 21e eeuw. Deze workshop wordt verzorgd door Rinske Loykens van Doel preventie en is in Bibliotheek De Lier. Ze gaat in op de vraag ‘Wat hebben kinderen nodig om goed tot hun recht te komen in de huidige maatschappij?’. Samen met ouders gaat ze op zoek nar de antwoorden. De workshop start eveneens om 19.30 uur.

Beide workshops zijn gratis toegankelijk maar we vragen wel om je even aan te melden via www.bibliotheekwestland.nl