Yogaproeverij 17 maart

Datum/Tijd
Date(s) - 17-03-2018
09:00 - 14:00

Locatie
Up to You

Categorieën


Kom yoga proeven op onze Yogaproeverij! 

Op 18 maart 2018 bestaat Yogaschool UP to You alweer 5 jaar. Trots op onze fijne Yogaschool. Blij en dankbaar zijn wij. Reden genoeg voor een feestje. Speciaal voor nieuwe en nieuwsgierige Yogi’s organiseren wij de Yogaproeverij op zaterdag 17 maart aan de Hoofdstraat van De Lier. Deze dag biedt je de perfecte kans om eens te komen proeven wat yoga is en welke vorm er bij je past.

Na je yogales verwennen we je graag nog eens extra met een verse kruidenthee en een pure lekkernij in onze ontspannen Theekamer. Vrienden en familie zijn ook van harte uitgenodigd. Voel je welkom om kennis te maken met yoga, een nieuwe yogavorm of yogajuf. Leuk als je erbij bent. Vier je met ons 5-jarig bestaan met ons mee? Lees meer informatie op onze website: www.up-toyou.nl

 

Onze Yogaproeverij:

9.00-10.00 uur – Yoga voor Mannen
Yoga speciaal voor mannen. Deze yogales is gericht op het verbeteren van flexibiliteit, de opbouw van kracht & mobiliteit en het verbeteren van prestaties bij andere sporten.

10.00-11.00 uur – Ashtanga Vinyasa yoga voor Beginners
Een blije Yogales voor beginners die je kennis laat maken met een flow van yogahoudingen, gekoppeld aan de in- en uitademhaling.

11.00-12.00 uur – Restorative yoga
Ontdek maximale ontspanning in deze zachte, ‘Yin’ achtige yogavorm.

12.00-13.00 uur – Vinyasa yoga met Maggie
Maak kennis met deze actieve yogavorm gericht op souplesse en balans. Onze Yogi’s zijn ook van harte uitgenodigd om kennis te maken met de lessen van Maggie.

13.00-14.00 uur – Introductieworkshop Mindfulness met Cindy
Ervaar in deze mooie workshop wat Mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen.