Kerstverhalen in De Timmerwerf 7 december

Kerstverhalen in De Timmerwerf 7 december

Datum/Tijd
Date(s) - 07-12-2019
13:00 - 16:00

Locatie
Timmerwerf

Categorieën


Kerstverhalen voor kinderen in De Timmerwerf

Twee verzamelaars van kerstgroepen laten zien wat zij in hun collectie hebben en dat is heel veel. Een grote verscheidenheid aan kerstgroepen en kerststallen neemt je mee op een reis rond de wereld. Zij komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit andere continenten zoals Afrika, Azië en Amerika. Barbara de Vries uit Den Haag heeft in de loop van jaren een grote en schitterende collectie opgebouwd. Beide verzamelaars hebben De Timmerwerf omgetoverd in een feest van beelden, die het kerstverhaal vertellen.

Gedurende de expositie vinden er activiteiten plaats en daarbij is zeker ook aan de kleintjes gedacht. Er is een kinderhoek ingericht waar zij met een kerststal mogen spelen, een kleurplaat kleuren of kerstboekjes lezen. Op zaterdag 7 december worden er van 13.00 tot 16.00 uur kerstverhalen voorgelezen voor de kinderen. Voor actuele informatie zie de website www.detimmerwerf.nl.

Elke zaterdag tot 25 januari 2020 van 10.00 tot 16.00 uur te zien in Museum ‘De Timmerwerf’, Hoofdstraat 63 in De Lier, www.museumdetimmerwerf.nl.