Bibliotheek gaat weer open

We zijn weer open!
14 mei 2020
De Bloemenzee stopt
28 mei 2020

De afgelopen weken heeft Bibliotheek Westland haar dienstverlening in een alternatieve vorm aangeboden. Via de Afhaalbieb, de Belbieb en de Bezorgbieb zijn meer dan 12.500 boeken uitgeleend aan meer dan 3300 leden. Gelukkig mogen we onze reguliere dienstverlening weer in stapjes gaan uitbreiden. Vanaf maandag 18 mei gaan de 5 grote vestigingen in Naaldwijk, Wateringen, ’s-Gravenzande, Monster en De Lier weer open!

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen worden deze vestigingen aangepast volgens de richtlijnen van RIVM en de Vereniging van Openbare Bibliotheken. Er worden er kuchschermen geplaatst op de balies, looproutes en wachtstrepen worden aangegeven, er zijn desinfecterende gel en uitleenitems aanwezig. Er kunnen in eerste instantie alleen boeken worden geleend, de overige dienstverlening zoals de leestafel en gebruik van een computer of printer kunnen nog niet worden aangeboden. De kleinere vestigingen blijven voorlopig gesloten omdat daar de gewenste 1,5 meter afstand niet in acht kan worden genomen.

De vestigingen gaan elke dag open, van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Het reserveren van boeken is weer mogelijk. Houd er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal leden kunnen worden toe gelaten, dus we vragen om de tijd in de bibliotheek te beperken.

Tot en met dinsdag 12 mei kunnen boeken besteld worden bij de Afhaalbieb die woensdag 13 mei nog kunnen worden afgehaald. Vanaf maandag 18 mei openen de deuren weer voor publiek met een extra feestelijke openingsaanbieding, ieder nieuw lid ontvangt  € 15,- korting op het eerste jaar lidmaatschap! Graag tot ziens in Bibliotheek Westland.