‘Expert De Lier’ (Bezoek-Westland.nl): Arjen van Geest

De Lierse cadeaubon
11 juli 2019
BIZ winkelgebied De Lier
18 juli 2019

In december jl. heb ik gereageerd op de oproep van Bezoek-Westland.nl; sinds begin 2019 mag ik de compleet nieuwe vrijwilligersfunctie ‘Expert De Lier’ invulling geven c.q. helpen vormgeven. Wie ik ben? Dat kun je lezen op Bezoek Westland.

Natuurlijk is De Lier één van de mooie dorpskernen van gemeente Westland – bekend als ‘Glazen Stad’. Maar in Westland – en zeker ook in De Lier – zijn vele mooie plekjes ‘binnen en buiten’ te ontdekken. ‘De Lier heeft een verhaal’, in elk seizoen! Ik ervaar het als een voorrecht om geïnteresseerden – van zowel binnen(!) als buiten het Westland – te gidsen door ‘het verhaal van De Lier’.

Heeft u een vraag over De Lier? Stuur me via de button ‘Stel je vraag’ op Bezoek Westland een bericht. Bij voorbaat bedankt en sowieso een fijn verblijf in De Lier (Westland) toegewenst!

Hartelijke groet,

Arjen

Andersom kan natuurlijk ook: heeft u als inwoner van De Lier, via mij, iets te delen met potentiële bezoekers van De Lier? Laat het me weten!