Geslaagde Liora’s Meastro

Vacature: verkoopster slagerij D & D
20 februari 2020
Slagerij de Bruin
2 maart 2020

Veel positieve reacties heeft Liora gekregen na Liora’s Maestro in een volle Domkerk op zaterdag 25 januari. Niet alleen vanuit het publiek; ook de kandidaten die op de bok mochten staan en de leden van het harmonieorkest zelf hebben een hele leuke avond beleefd.

Maghen Hilgersum heeft, samen met het orkest onder leiding van dirigent Wenceslaus Scheepmaker, de avond mogen openen met het nummer Habanera. Hierna verliet de dirigent het podium om plaats te maken voor de negen Westlandse kandidaten die zenuwachtig hun beurt afwachtten in de kerkbanken.

Monique Bruggeman beet het spits af met Hava Nagila, een stuk met veel tempowisselingen. Ze sloeg zich er goed doorheen. Hierna volgden, de een met meer overtuiging dan de ander, Prins Christiannemer, Nico van der Marel, Lisette de Bruijn, DJ Bombastic, Marjoke Koene, Pieter Hoogerbrugge, René Beukers en Roy van der Sar.

De vierkoppige jury had er een mooie klus aan hun vakkundige kritiek en punten te geven aan de kandidaten. Helaas had niet iedereen voldoende punten voor een plaats in de finale op 4 april. Monique Bruggeman, Marjoke Koene, Lisette de Bruijn en DJ Bombastic hebben deze plaats wel weten te bemachtigen. Zij zullen komende weken worden begeleid om tijdens de finale van Liora’s Maestro zo goed mogelijk drie muziekstukken te kunnen dirigeren voor hopelijk weer een volle kerk.

In maart start de kaartverkoop. Houd hiervoor De Lierenaar en de website en Facebookpagina van Liora in de gaten.