Sinterklaas en de magische pepernotenketel
27 November 2018
Piggy het nieuwe sparen ook in De Lier
13 December 2018

Word jij een De Lier Expert voor Bezoek Westland?

Bezoek Westland is op zoek naar Westland Experts. Dit zijn vrijwilligers (vaak lokale bewoners) die toeristische bezoekers willen helpen om Westland door de ogen van een ‘Westlander’ te zien. Toeristische bezoekers stellen via de site van Bezoek Westland een vraag aan een expert en deze helpt hen met tips en weetjes die alleen een echte Westlander kent.

Wat is jouw functie?

Iedere Westland Expert heeft zijn eigen passie en beantwoordt alleen vragen via de mail die te maken hebben met zijn eigen passie. Voor Westland Experts die dat leuk vinden biedt Bezoek Westland ook de mogelijkheid en ondersteuning om korte blogs en vlogs te maken en meer te vertellen over zijn passie voor Westland.

Bekijk de openstaande vrijwilligers vacatures op www.bezoek-westland.nl/experts. Wil jij ons team van Westland Experts versterken? Meld je dan aan via redactie@bezoek-westland.nl en vertel ons een leuk verhaal over je passie en waarom jij Westland Expert wilt worden. De uitnodiging voor de eerste kennismaking volgt na een selectie van de binnengekomen reacties.