SAMEN STA JE STERK………… RESTYLE en LIFE gaan samenwerken
2 February 2018
IJsvereniging verdient taart
27 February 2018

Het is u vast niet ontgaan, onlangs zijn er weer nieuwe winkels/dienstverlenende bedrijven bij gekomen in ons centrum.

Marleen en Louise van Dorp van Lovado zijn verhuisd naar hun nieuwe locatie in het oude pand van Big Bazar. De redactie is gaan kijken tijdens de opening. Wat een geweldige aanwinst is deze winkel voor De Lier. De laatste mode gecombineerd met gewilde lifestyle-producten en dat alles in een passende inrichting maken deze winkel een genot om te bezoeken.

Voor de sporters onder ons is Bodytec vanaf nu te vinden in het oude pand van de Kapperij. Sporten onder professionele begeleiding kan gewoon dicht bij huis!

Beautysalon Life is samen gaan werken met de dames van Restyle. Nu dus nagelstyling, schoonheidsspecialist en kapsalon in een!

Filmclub De Lier heeft een steeds verder groeiend speelgoedassortiment opgenomen. Hiermee vult Peter het gat dat Marskramer heeft achter gelaten. Ook voor speelgoed hoeft u het dorp niet uit!

Als klap op de vuurpijl opende Remon’s Kappers en Barbier de deuren aan de Hoofdstraat 31. De redactie heeft deze Barbier al uitgeprobeerd, en positief ervaren. Bij deze kapper voel je je meteen thuis.

Hebben we het hiermee al gehad? Nee is het antwoord. In de zomer zal Juwelier Nederlof zich gaan vestigen aan het Raadhuisplein, en binnenkort opent OP=OP de deuren in het oude pand van de Marskramer.

Foto’s o.a. door vakfotografie Q