Slagerij de Bruin verkoopt zelfgebrande noten

Collega’s gezocht
28 maart 2019
Vaderdag
18 juni 2019

Slagerij De Bruin heeft het assortiment uitgebreid. Naast het smakelijkste vlees, vleeswaren en de lekkerste kaas, kan men er nu ook terecht voor versgebrande noten!

De notenafdeling in de slagerij van Huub van Adrichem aan de Heulstraat 26 wordt onder leiding van Hélen van den Bos tot een echte aanvulling op de slagerij gemaakt. Zij vertelt: “In De Lier was er nog geen notenspeciaalzaak. Aangezien ik in het verleden in een speciaalzaak met noten heb gewerkt, vonden we het leuk idee om dit er bij te nemen. We hebben het gelijk goed beetgepakt met een breed assortiment: amandelen, pistache, cashewnoten en ga zo maar door. We proberen zo compleet mogelijk te zijn en als iemand iets mist, dan bestellen we dat natuurlijk graag!”

Vers gebrand
Hélen en Huub twijfelen er niet aan of er vraag naar de smakelijke noten zal zijn. Hélen: “Noten zijn de laatste tijd natuurlijk erg populair geworden. Het zijn gezonde en lekkere tussendoortjes met goeie vetten en veel vitaminen. Bijzonder is dat we de noten zelf branden in arachideolie. Daardoor zijn ze dus altijd supervers en superlekker!” Desgewenst worden de noten verwerkt in feestelijke pakketjes met wijnen en kaasjes. “Ideaal om als leuk cadeautje weg te geven!” De noten zijn sinds twee weken te koop en vinden gretig aftrek. De eerste reacties liegen er dan ook niet om. Hélen: “Mensen reageren leuk en zijn er erg enthousiast over. Eén klant zei; ‘nu hoef ik niet meer naar de markt in Naaldwijk!’ Ja, dat maakt het voor ons wel duidelijk dat hier behoefte aan was.