Het was weer griezelig gezellig in het spookachtige De Lier.
5 November 2018
3x goud met ster
15 November 2018

Jubileum-acties
In november is het 25 jaar geleden dat Electro World Bellservice voor het eerst de deuren opende. Voor John en Jeannette en hun 4 medewerkers alle reden voor een feestje. Natuurlijk hebben ook de klanten kunnen meegenieten van het jubileum, vertelt John: “Dit jaar hadden wij rond de 25e van iedere maand mooie acties en goede aanbiedingen.

Verder konden klanten na hun aankoop een lootje in een grote grabbelton gooien. Daarmee dongen ze mee met de loterij op 2 november.

 

Winnaar loterij

Afgelopen vrijdag was kwam het jubileum jaar ten einde met een gezellige receptie in de showroom van Electro Wold Bellservice. Het hoogtepunt van de avond was de trekking van de loterij. Uiteindelijk is de familie Lutterman uit De Lier met de hoofdprijs: een mooie reischeque ter waarde van € 500,- er vandoor gegaan. Er waren ook nog twee troostprijzen (een Airfryer en heerlijke flessen wijn) en die zijn gewonnen door de familie vd Meer en de familie Munnik

 

Iedereen bedankt

“Wat een grandioos jaar hebben we achter de rug!” John & Jeannette willen graag iedereen bedanken voor de leuke berichten, mooie verhalen en de lieve cadeautjes ter ere van hun 25 jaar bestaan.

En natuurlijk zijn kunt u ook de komende tijd terecht bij Electro Wold Bellservice voor goede apparatuur en vakkundige dienstverlening.