Andere Lierse Topbedrijven

Uitvaartbegeleiding Samen
De naam Uitvaartbegeleiding Samen en het logo zijn met zorg gekozen. ‘Samen’ met de familie de uitvaart van een geliefd persoon vorm geven. ‘Samen’ zorgvuldig met mijn medewerkers het afscheid van een dierbaar persoon mogen uitvoeren. Als iemand die je dierbaar is sterft, sta je oog in oog met één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Niets is meer belangrijk. Je voelt alleen maar leegte en verdriet. Heel wat herinneringen komen dan boven. Uitvaartbegeleiding Samen helpt u bij het bedenken van een persoonlijk uitvaartritueel.

Marja van Rijn
Kasteelweg 11, 2678SB De Lier

0174 – 613365 | 06 – 13550369
marja@uitvaartbegeleidingsamen.nl
www.uitvaartbegeleidingsamen.nl

LogoSamen

P. Smit Aannemersbedrijf
Het bedrijf staat bekend om onze vakmanschap en betrouwbaarheid. We bestaan uit een klein maar hecht team van betrokken medewerkers die gespecialiseerd zijn in kleinschalige ver/nieuwbouw. Daarnaast hebben wij vaste partners voor werk door derde.
Onze flexibiliteit en ervaring zorgen ervoor dat elk project dat wij uitvoeren leidt tot mooie resultaten en grote tevredenheid van onze klanten.


Leeuweriklaan 48, 2678WN De Lier
Werkplaats
Leehove 26, 2678MC De Lier

0174 – 51 66 86
peetsmit@kabelfoon.nl
www.psmitaannemers.nl

P. Smit

Administratiekantoor De Lier
Bij Administratiekantoor De Lier kunnen zowel de MKB-ondernemer als de particulier terecht voor administratieve en fiscale dienstverlening en een gedegen en onafhankelijk advies. Omdat wij de markt en de daarbij behorende vakgebieden als geen ander kennen, garanderen wij een lage drempel en korte lijnen. Ondernemers uit veel verschillende branches krijgen bij ons persoonlijke begeleiding en deskundig advies. Door een uitgebreid dienstenpakket zijn wij met name gespecialiseerd in bedrijfsadvisering en administratieve en fiscale dienstverlening.

Hoofdstraat 60c, 2678CL De Lier

0174-514865
info@adelier.nl
www.adelier.nl

Administratiekantoor De Lier

Hut Techniek
Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. Hut Techniek is naast de nieuwbouw -ook werkzaam in de renovatie- en verbouw sector en dan met name in de woningbouw en bij bedrijven en instellingen.

Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. Tot onze specialismen horen o.a. centrale verwarming,loodgieters werkzaamheden, dakbedekking, elektrotechnische installaties, riolering, onderhoudswerkzaamheden

Kerklaan 126a, 2678CZ De Lier

0174-515587
info@huttechniek.nl
www.huttechniek.nl

Hut Techniek

Autobedrijf Van Essen

Ruim 50 Occasions onder de € 10.000,= !!!!!!

Sinds 1951 kent u ons als actief verkooppunt en erkend reparateur in het Westland en omgeving. Vanuit onze vestiging aan de Lierweg bieden wij u alles wat u van een goed erkend Bovag Autobedrijf mag verwachten.

Optimale dienstverlening staat zowel voor u als voor ons centraal. Onderdeel van onze dienstverlening is deze site, waar u dag en nacht allerlei informatie over ons bedrijf en onze producten aantreft. Een duidelijk overzicht van ons totale aanbod van gebruikte auto’s, zowel personen als bedrijfsauto’s, mag natuurlijk niet ontbreken.

Lierweg 107, 2678 CV De Lier

 

Tel. 0174-512857
info@vanessenauto.nl

www.boschcarservicewestland.nl

www.vanessenauto.nl/rondleiding.html
www.vanessenauto.nl


Rob’s Healthcentre

Bij Rob’s Healtcentre kunt u kiezen uit een uitgebreid groepslessen programma. Op basis van een persoonlijk fitprofiel kunt u in korte tijd uw conditie en vetpercentage weer op peil brengen. Naast de Total Body Workout waarin vooral buik, billen en benen worden getraind, bent u ook bij Rob’s Health Centre aan het juiste adres voor Spinning, Pump, HIIT, XCO, Pilates en Body Tactics.

Verantwoord én gezellig

Fitness, aerobics en spinning.® zijn zeer verantwoorde manieren om aan uw conditie te werken. Maar ze moeten ook leuk zijn. Bij ons staat gezelligheid voorop. Wij vinden dat u plezier moet hebben in het bewegen, in de oefeningen, in het volgen van uw eigen traningsschema én natuurlijk in de resultaten die u boekt! Onze gezellige bar (met uitsluitend alcoholvrije drankjes) onderstreept de gemoedelijke, informele sfeer bij Rob’s Health Centre.

Jan van de laarweg, 2678LH, De Lier

0174 517250

www.robshealthcentre.nl

 Robs-health-centre-zw

Autobedrijf Loran

Sinds 1925 bestaat Autobedrijf Loran. Wij zijn een professioneel, deskundig en betrouwbaar autobedrijf. In al die tijd staat de klant centraal.

Dit is nog steeds het motto van ons huidige team. Wij repareren en onderhouden alle automerken. En daarnaast zijn wij Peugeot Dealer, maar wij verkopen nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken.

Daarnaast kan er bij ons getankt worden. Ook buiten sluitingstijd.

Op de website www.loran.peugeot.nl kunt u onze actuele acties en aanbod van occasions zien.

Kijckerweg 24-36
0174- 512237

www.loran.peugeot.nl


 

Installatiebedrijf Vis

Waar vindt u tegenwoordig nog een echte vakman? Eén die installeert als de beste en bekend is met alle nieuwe technieken en technologieën? Bij Installatiebedrijf Vis. Als installateur van huis uit zijn we specialisten in een breed pakket installatiewerkzaamheden. Van sanitair tot loodgieterswerk. Van verwarming tot dakbedekking. Daardoor kan een veelheid aan installatiewerk in één hand blijven, met alle voordelen van dien.

Lierweg 65
2678 CT De Lier
T 0174-518070
info@vis-bv.nl

www.vis-bv.nl


Varenso

De naam Varenso betekent Van Adrichem Renovatie Service en Onderhoud. Eigenaar is Leo van Adrichem, hij heeft al ruim 35 jaar ervaring in het timmervak. Tevens is hij leermeester en zijn wij een erkend Leerbedrijf (Fudeon). Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. Wij geven u bouwkundig advies over uw eventuele verbouwing. Wij zijn een klein timmerbedrijf met ruime ervaring, waar vakmanschap telt en Leo volledig meewerkt. Wij werken samen met Veneco Automatisering & beveiliging en Elektro Actief. Namelijk het inbouwen van elektrische sloten en aanpassen voor beveiliging bij bedrijven en particulieren.

Jan van der Laarweg 10
2678 LH De Lier
0174 – 521555
info@varenso.nl

varenso.nl


Boekestijn elektrotech

365 dagen per jaar, 24/7 staan wij klaar voor onze klanten. In het Westland én ver daarbuiten. Omdat de processen in uw bedrijf altijd doorgaan, doen wij dat ook. Bij storingen komen wij direct. Relaties waarderen onze goede service en betrouwbaarheid; wij vinden die klantgerichtheid vanzelfsprekend. Boekestijn Elektrotech biedt u de zekerheid dat installaties werken. Altijd en overal. Naast 24 uurs-service leveren, installeren, updaten en onderhouden wij alle apparaten met én zonder een draad. In de tuinbouw en utiliteitsbouw.

Boekestijn Elektrotech
Kijckerweg 105a
2678 AC De Lier
T +31 (0)174 51 35 46
F +31 (0)174 51 63 08
info@boekestijn.net

boekestijn.net


 

Westland Isolatie

Westland Isolatie v.o.f. is een klein maar zeer flexibel klantgericht isolatiebedrijf, dat zich bezig houd met het isoleren en beplaten van leidingen, ketels, tanks, schoorstenen en luchtkanalen met diverse isolatiematerialen en diverse soorten platen. Het plaatwerk word in onze moderne werkplaats geprefabriceerd en gereedgemaakt voor montage. Op het gebied van warmte en koude isolatie van – 50°C tot + 1200°C, is er binnen dit bedrijf al meer dan 35 jaar ervaring. Over de hele wereld van Japan tot Amerika en van Noorwegen tot Zuid Afrika zijn er projecten van onze hand te vinden.

Wij zijn begonnen als isolatiebedrijf voor de tuinbouw, maar daarna zijn wij in de loop der jaren ook actief geworden in de utiliteit, petrochemie, en diverse andere gebieden. Ook bieden wij de gelegenheid voor de doe-het-zelver, om bij ons isolatiemateriaal en plaatwerk op maat te kopen. Wij beschikken over een computergestuurde snijtafel waarmee wij bijna alle soorten metaal tot 4mm kunnen snijden, ook voor het vervaardigen van luchtkanalen en andere doeleinden. U kunt van ons een zeer goede service verwachten en in noodgevallen 24 uur per dag 365 dagen per jaar.

Westland Isolatie v.o.f.
Leemolen 8
2678 MH
De Lier
Nederland

Mobiel: +31 (0) 653 111 780
Telefoon: +31 (0) 174 237626
Fax: +31 (0) 174 517 129
Email: info@westlandisolatie.nl

westlandisolatie.nl


Stichting de Timmerwerf

Museum De Timmerwerf is gehuisvest in een eeuwen oud pand, waarin sinds 1642 onafgebroken een timmerzaak is geweest. Na de restauratie in 1999 was de bestemming van het gerestaureerde pand duidelijk: een timmermuseum!

De werkplaats is zoveel mogelijk in tact gelaten, waardoor het voor de bezoeker lijkt of de timmerman even weg is. Op zolder liggen verschillende gereedschappen. Opmerkelijk zijn een eeuwenoude draaibank en mallen voor schoepen in molens, waaruit blijkt dat vanuit de Timmerwerf ook molens werden onderhouden, minstens acht stuks.

De achterliggende woning met woonkamer, keuken en bijkeuken is in de stijl van 1900 ingericht. In de entreehal, aan de achterzijde van het pand, wordt enige aandacht aan de geschiedenis van De Lier geschonken.

De grote zolder boven de woning wordt gebruikt voor wisselexposities.

Stichting de Timmerwerf
Hoofdstraat 63
2678 CG De Lier
Postbus 167
2678 ZK De Lier

Secretariaat:
Nel Hanemaaijer-Noordam
e-mail: info@detimmerwerf.nl

Openingstijden
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Voor groepen op aanvraag geopend.

detimmerwerf.nl


Optisport Sportcentrum Vreelo

Bij Optisport ben je het hele jaar door welkom voor sportieve activiteiten, zoals zwemmen, fitness en schaatsen. Ook bieden we leuke mogelijkheden voor een verjaardagsfeestje, zakelijke bijeenkomst of evenement. Wij hopen je binnenkort in één van onze accommodaties te mogen begroeten!.

Sportcentrum Vreeloo
Veilingweg 16
2678 LN de Lier
Tel: 0174-521066
Email: vreeloo@optisport.nl

optisport.nl/vreeloo