Zullen we 1 juli extra Bijzonder maken?

Heel Westland leest
28 mei 2020
Winnaars kappersactie bekend!
4 juni 2020

De koffiemachine was al aan de warming-up bezig. De vernieuwde lunchkaart kenden we al bijna uit ons hoofd. En de stofzuiger heeft afgerekend met twee maanden stof. Ja, bij Lunchroom Bijzonder waren we er helemaal klaar voor om op 1 juni weer open te gaan. Maar helaas, we krijgen het niet voor elkaar. Te veel beperkende maatregelen voor een horecagelegenheid als wij. Te weinig bijzondere medewerkers beschikbaar.

Onze nieuwe openingsdatum wordt nu woensdag 1 juli. Mét die vernieuwde lunchkaart. (Oh oh oh wat een lekkere gerechten!) Mét verse koffie, onze huisgemaakte gebakstoppers en broodjes om af te halen of te bezorgen. En met al die bijzondere medewerkers die met veel plezier weer voor je klaar staan. Ondertussen gaan we hier intern alles regelen om aan de horecaprotocollen te kunnen voldoen. En passend bij de werkwijze van onze medewerkers.

We kijken weer uit naar jullie komst. Ook omdat een gedwongen sluiting als deze er flink inhakt voor een bijzondere club als wij. Daarom als – ongetwijfeld overbodige – aanmoediging: denk eens aan een Bijzonder Bon als je iemand wilt verrassen of een cadeau wilt geven. En binnenkort kun je ook alvast een tafeltje reserveren. Zullen we dan woensdag 1 juli maar extra Bijzonder maken? Tot straks!

Het team van Lunchroom Bijzonder